ISO 22000
ISO 22000 - стандарт міжнародної серії, який містить набір правил і вимог для впровадження результативних систем управління безпечністю харчових продуктів, що охоплює всі харчові і супутні виробництва.
Стандарт виступає об'єднувачем вимог ISO 9001 та HACCP, метою якого є узгодження на світовому рівні управління безпеки продуктів харчування. Застосовується компаніями для пошуку більш сфокусованих і узгоджених систем управління безпечністю харчових продуктів, ніж необхідно законодавством.
Пройшовши сертифікацію за стандартом ISO 22000, ви отримаєте наступні переваги:
- підвищення якості продукції;
- можливість виходу на нові ринки, в т.ч. подальшої сертифікації продукції в країнах Європейського союзу;
- підвищення рівня інвестиційної привабливості;
- зменшення частки шлюбу, за рахунок чого буде суттєва економія;
- поліпшення іміджу компанії завдяки якості продуктів, що виробляються;
- збільшення довіри клієнтів і партнерів.
Наш орган з сертифікації має усі необхідні можливості надати якісні послуги із сертифікації Вашої системи управління безпечності харчових продуктів, відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007